Ett litet större ingrepp på din bil

Har du mekat med din bil ett tag så vet du kanske att vissa saker tar lite längre tid och är lite besvärligare att göra än att bara byta tändstift eller olja och oljefilter. Men med lite mer kunskap och kanske hjälp av någon riktigt duktig kompis så går det mesta att fixa, till och med att byta motor om så skulle behövas någon gång.

speed_2

Jag har en gammal Volvo och det är ju så att äldre bilar är lättare att skruva i än andra och vissa bilmodeller är lättare än andra. Min Volvo är väldigt lätt, tycker i alla fall jag, att meka med. För ett tag sedan så insåg jag att det var dags att göra ett kamremsbyte på min Volvo så det var bara att ställa in bilen i garaget och påbörja detta arbete. Inga större konstigheter egentligen, för om man tar det steg för steg så fungerar det för det mesta. Jag har ju en reparationshandbok för min bil, och den är riktigt bra att ha i såna här lägen.

När det gäller att hitta reservdelar till min bil så har jag hittat www.mekanika.se på nätet som är riktigt bra att handla hos, snabba leveranser och bra support. Dessutom levererar dom fraktfritt över hela Sverige.